Skydda hemmet med digitala hemlarm

När såg du senast över hur du skyddar ditt hem mot inbrott? Kompletterat med andra lösningar kan ett hemlarm vara ett väldigt bra sätt att skydda ditt hem. I den här artikeln kan du lära dig mer om Protexus digitala hemlarm.

När du loggar in hos din internetbank, Facebook eller någon annan hemsida så använder du, förhoppningsvis, ett säkert lösenord. Lika viktigt som det är att ha bra lösenord på internet är det att du skyddar ditt hem ordentligt. Ett bra inbrottsskydd får du om du tänker i flera lager, det vill säga att det handlar om att kombinera många olika åtgärder. Besök Protexus hemsida och köp villalarm, det är en bra start.

Digitala säkerhetslösningar för hemmet

Ett hemlarm som är uppkopplat mot en larmcentral är visserligen inte någon garant mot inbrott, men det är en nog så viktig delåtgärd som tillsammans med andra åtgärder gör ditt hem oattraktivt för inbrottstjuvar. Protexus säljer digitala säkerhetslösningar för ditt hem. Med ”digitala säkerhetslösningar” är det inte antivirus, lösenordsskydd eller något annat relaterat till datasäkerhet som åsyftas, nej, det handlar om kodlås, larm och övervakningskameror som drar nytta av digital teknik. Protexus hemlarm är trådlösa men fungerar ändå utmärkt att kombinera problemfritt med smarta hem-teknik.

Du kan spara pengar på att skaffa hemlarm

En annan fördel med att skaffa hemlarm är att du får lägre försäkringspremie – och att du betalar mindre i självrisk om det skulle vara så att oturen är framme och du drabbas av inbrott.

  • Om ditt hem är utrustat med hemlarm kan du få betala mindre i försäkringspremie.
  • Protexus erbjuder hemlarm kopplade till larmcentral för en låg månadskostnad.
  • De har olika hemlarmspaket som går att få med tillval som kameraövervakning, rökdetektorer och mycket annat.

Glöm inte de mest grundläggande bitarna

Ett viktigt komplement till hemlarm är grannsamverkan. Om ni inte redan snackat ihop er i grannskapet är det en väldigt bra idé att ni gör det i samband med att du skaffar hemlarm. Hemlarmet är visserligen kopplat till en larmcentral, men om det går och dina grannar är på hugget så är chansen stor att de kommer att se inbrottstjuvarna. Kanske till och med stoppa dem innan de hinner ta sig från platsen.